۱۳ درصد از تولیدات دام و طیور کشور به اصفهان اختصاص دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: استان اصفهان بالغ بر ۱۳ درصد از تولیدات دام و طیور کشور را به خود اختصاص داده است، بنابراین نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی را بر عهده دارد.

به گزارش ضربان خبر، مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه تخم مرغ بیش از دو برابر نیاز در اصفهان تولید می‌شود، اظهار داشت: حرفه‌ای بودن تولیدکنندگان طیور استان باعث شد تولیدات حتی بیشتر از مصرف داخل استان باشد.

وی افزود: در قالب زنجیره تولید از صفر تا صد تولید بوقلمون، تخم مرغ و شیر در استان انجام می‌شود و در تلاش هستیم در سایر محصولات نیز زنجیره‌های تولید تکمیل شود.

مرادمند با بیان اینکه کشت گوجه فرنگی در استان اصفهان براساس الگوی کشت انجام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه این محصول در مناطق جنوبی کشور نیز به طور قابل توجهی تولید می‌شود افت قیمت گوجه در استان باعث شد بیشترین گوجه تولید شده در استان برای تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه‌های صنایع تبدیلی استفاده شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: در زمینه دام و طیور، تولید دام‌هایی که نیاز به آب بیشتری دارند به صورت قابل توجهی در استان اصفهان محدود شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی ۱۲۷۵ پروژه کشاورزی با اعتبار ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان که باعث اشتغال ۴۳۱۸ نفر شده است، به بهره‌برداری رسیده است.

مردادمند عنوان کرد: استان اصفهان بالغ بر ۱۳ درصد از تولیدات دام و طیور کشور را به خود اختصاص داده است، بنابراین نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی را بر عهده دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در یک سال اخیر مبارزه با آفت «سن غلات» در سطح ۷۵ هزار هکتار و مقابله با آفت انواع ملخ در مساحتی بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی این استان انجام شد، عملیات بهنگام آفت‌زدایی سبب شد هیچ یک از محصولات کشاورزی استان آسیب نبیند.